lichtatelier

Lichtatelier
lichtadvies

Lichtstudie

Het aanbod en de mogelijkheden van verlichting zijn eindeloos en soms verlies je het overzicht of weet je niet hoe je eraan moet beginnen.

Dan staan onze lichtadviseurs klaar om samen te bekijken hoe we uw wensen kunnen omzetten naar werkelijkheid!

Ga je bouwen of verbouwen?
Ook dan helpen we je op weg! We kunnen een lichtplan opmaken waarbij rekening gehouden wordt met zowel functionele als sfeerverlichting.

We zijn steeds mee met de nieuwste trends en technieken voor je woning of zaak!
Kom gerust langs voor meer informatie.

Ben je (interieur)architect en op zoek naar een partner of advies voor een bepaald project?
Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder!

Voor een lichtplan of lichtstudie hanteren wij een gestructureerde aanpak die begint met minimaal twee afspraken. Tijdens de eerste ontmoeting, een kennismakingsgesprek, luisteren we aandachtig naar uw behoeften en lopen we het volledige plan met u door. Vervolgens stellen we het complete lichtplan op en plannen we een tweede afspraak in om dit samen met u te bespreken en eventuele aanpassingen door te voeren. Eventuele verdere wijzigingen worden dan tijdens een volgende afspraak behandeld.

De prijs voor een lichtplan is €250 incl. BTW . Deze kosten worden echter afgetrokken van uw totale bestelling wanneer deze €2500 incl. BTW of meer bedraagt. Het kennismakingsgesprek is volledig vrijblijvend en kosteloos. Pas vanaf de tweede afspraak worden er kosten in rekening gebracht voor onze service.